Renoveer jouw interieur met LG Interior

Vind jij dat het interieur van jouw bedrijf wel eens een opfrisbeurt kan gebruiken, zonder dat er nieuwe meubels gekocht hoeven worden? Dan hebben wij de oplossing: LG Interior folie. Hiermee kun je jouw interieur renoveren door muren en meubels te beplakken. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Wat is LG Interior Film?

Het kan zijn dat het interieur van jouw bedrijf is verouderd. Er zijn dan twee mogelijkheden: een complete renovatie óf jouw huidige interieur een opfrisbeurt geven. Met een relatief kleine ingreep hebben wij jouw volledige interieur een ander uiterlijk gegeven. Dit doen we met LG Interior Film. Met deze folie kun je alle kanten op: je kunt muren een ander uiterlijk geven, meubels, plafonds, balies, niets is te gek!

Duurzaam renoveren

In plaats van het aanschaffen van andere meubels, maakt deze folie het mogelijk om duurzaam te renoveren. Je maakt gebruik van het huidige interieur, die alleen een ander uiterlijk krijgen. Er hoeven geen meubels weggegooid te worden. De folie is krasvast, gemakkelijk in het onderhoud en heeft een lange levensduur. Daardoor is het ook nog eens een duurzame oplossing om een kantoor, winkel of restaurant te renoveren.

Hout, hoogglans, marmer of toch beton?

LG Interior Film is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Je kunt jouw interieur een warmere uitstraling geven met een folie waarbij het lijkt alsof het écht hout is. Of heb je liever dat het lijkt alsof die saaie tafel er uit ziet als een tafel die van marmer gemaakt is? Wil je jouw ruimte een stoer uiterlijk geven? Laat dan een folie met betonlook op de muur bevestigen. Dit is niet alleen voordeliger dan een stukadoor inschakelen, maar geeft ook nog eens minder troep. Voor het bevestigen van een folie op de muur hoeven alleen wat meubels aan de kant geschoven te worden en er blijft geen beton ciré achter op de vloer! Ben je de uitstraling op een gegeven moment zat? Dan kunnen we de folie verwijderen en binnen no-time een nieuwe folie plaatsen.

Lucht, rakel je weg!

Door de airfree lijmtechnologie die gebruikt wordt zijn luchtbellen verleden tijd. Als er toch nog luchtbellen zijn, kunnen deze eenvoudig verwijderd worden door ze weg te rakelen. Onze monteurs zorgen dat ondergrond schoon is en dat de folie superstrak wordt bevestigd, waardoor niet te zien is dat het een folie is die over jouw meubels zijn geplakt.

Tijd voor een renovatie?

Wij zijn jouw Signploeg als je toe bent aan een nieuw interieur. Onze designers helpen je bij het uitzoeken van de juiste folie en onze monteurs zorgen dat de folie superstrak wordt bevestigd. Jij hoeft alleen jouw wensen door te geven en wij doen de rest! Neem je even contact op?

Lees ook

Aan het eind van het jaar budget over?

Het einde van het jaar is in zicht! Heb je een goed jaar gehad? Dan wordt het tijd om na te denken over de Belastingdienst, of eigenlijk het bedrag dat je moet overmaken. Het kan slim zijn om aan het eind van het jaar nog te investeren om je winst te drukken, anders moet je […]

Opvallen met een outdoor textieldoek doe je zo!

Als je écht een strakke uiting op de gevel van jouw bedrijf wilt hangen, hebben wij iets dat er exclusief uitziet: een outdoor textielframe. We leggen je hier graag wat meer over uit! Geen elastiek te zien Het ouderwetse spandoek ken je waarschijnlijk wel. Een doek, vaak van PVC gemaakt, wordt gespannen met elastiek in […]

Stage bij Signploeg door de ogen van ‘onze’ Tristan!

Onze stagiair Tristan staat in het magazine Sign+! Creatieveling Tristan volgt de opleiding tot grafisch vormgever. En daar hoort natuurlijk een stage bij. Want in de praktijk leer je het vak pas echt. De afgelopen twintig weken liep Tristan rond bij ons in de werkplaats. Toen Sign+ hem benaderde of hij iets wilde vertellen over […]