Renoveer jouw interieur met LG Interior

Vind jij dat het interieur van jouw bedrijf wel eens een opfrisbeurt kan gebruiken, zonder dat er nieuwe meubels gekocht hoeven worden? Dan hebben wij de oplossing: LG Interior folie. Hiermee kun je jouw interieur renoveren door muren en meubels te beplakken. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Wat is LG Interior Film?

Het kan zijn dat het interieur van jouw bedrijf is verouderd. Er zijn dan twee mogelijkheden: een complete renovatie óf jouw huidige interieur een opfrisbeurt geven. Met een relatief kleine ingreep hebben wij jouw volledige interieur een ander uiterlijk gegeven. Dit doen we met LG Interior Film. Met deze folie kun je alle kanten op: je kunt muren een ander uiterlijk geven, meubels, plafonds, balies, niets is te gek!

Duurzaam renoveren

In plaats van het aanschaffen van andere meubels, maakt deze folie het mogelijk om duurzaam te renoveren. Je maakt gebruik van het huidige interieur, die alleen een ander uiterlijk krijgen. Er hoeven geen meubels weggegooid te worden. De folie is krasvast, gemakkelijk in het onderhoud en heeft een lange levensduur. Daardoor is het ook nog eens een duurzame oplossing om een kantoor, winkel of restaurant te renoveren.

Hout, hoogglans, marmer of toch beton?

LG Interior Film is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Je kunt jouw interieur een warmere uitstraling geven met een folie waarbij het lijkt alsof het écht hout is. Of heb je liever dat het lijkt alsof die saaie tafel er uit ziet als een tafel die van marmer gemaakt is? Wil je jouw ruimte een stoer uiterlijk geven? Laat dan een folie met betonlook op de muur bevestigen. Dit is niet alleen voordeliger dan een stukadoor inschakelen, maar geeft ook nog eens minder troep. Voor het bevestigen van een folie op de muur hoeven alleen wat meubels aan de kant geschoven te worden en er blijft geen beton ciré achter op de vloer! Ben je de uitstraling op een gegeven moment zat? Dan kunnen we de folie verwijderen en binnen no-time een nieuwe folie plaatsen.

Lucht, rakel je weg!

Door de airfree lijmtechnologie die gebruikt wordt zijn luchtbellen verleden tijd. Als er toch nog luchtbellen zijn, kunnen deze eenvoudig verwijderd worden door ze weg te rakelen. Onze monteurs zorgen dat ondergrond schoon is en dat de folie superstrak wordt bevestigd, waardoor niet te zien is dat het een folie is die over jouw meubels zijn geplakt.

Tijd voor een renovatie?

Wij zijn jouw Signploeg als je toe bent aan een nieuw interieur. Onze designers helpen je bij het uitzoeken van de juiste folie en onze monteurs zorgen dat de folie superstrak wordt bevestigd. Jij hoeft alleen jouw wensen door te geven en wij doen de rest! Neem je even contact op?

Lees ook

one-way-vision-volvo-cars

Hoe verwijder je raambelettering?

Als je met je bedrijf gaat verhuizen naar een ander kantoorpand of winkel, is het vaak een eis om het pand achter te laten zoals het was toen je er in ging. Wat nou als er op de ramen raambelettering is aangebracht? We leggen je uit hoe je raambelettering het best kunt verwijderen! Verwarm de […]

gevel-pronto-scooters

Heb je een vergunning nodig voor gevelreclame?

Je hebt besloten dat de buitenkant van jouw pand wel wat aankleding kan gebruiken: gevelreclame. Tof! Wanneer het ontwerp klaar is, wil dit niet zeggen dat je gelijk iets aan de muur mag hangen. Je moet namelijk een vergunning aanvragen hiervoor. Niet het leukste klusje, maar wel noodzakelijk. Hoe je dit doet? Wij leggen het […]

bouwbord-onderweg-nieuwbouw

Signing in de bouw

Wanneer ergens gebouwd gaat worden is het belangrijk dat er duidelijk gecommuniceerd wordt naar omwonenden en bezoekers. Als je slecht communiceert kan dit voor vervelende situaties zorgen. Hoe wij je kunnen helpen om deze situaties te vermijden? Lees snel verder!