Van Slooten wagenpark

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Van-Slooten-Autobelettering-Signploeg-Amersfoort-2.jpeg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Van-Slooten-Autobelettering-Signploeg-Amersfoort-5.jpeg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Van-Slooten-Autobelettering-Signploeg-Amersfoort-6.jpeg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Van-Slooten-Autobelettering-Signploeg-Amersfoort-7.jpeg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Van-Slooten-Autobelettering-Signploeg-Amersfoort-8.jpeg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/05/Van-Slooten-Autobelettering-Signploeg-Amersfoort-9.jpeg )

Wagenpark belettering

Technisch bureau van Slooten BV heeft zo’n 22 bussen rondrijden die aan een nieuwe belettering toe waren.

Het maakt niet uit hoeveel auto’s jouw wagenpark bestaat, we kunnen ze aan! Dat bewijst dit project wel. We hebben 22 bussen geplakt voor Technisch bureau van Slooten. Het ging hier om een halve wrap.
Maar ook een simpele belettering of volledige wrap kan gerealiseerd worden! Dankzij de Signploeg kunnen de monteurs van van Slooten de weg op met een fris en herkenbaar design.

Wil je dat jouw wagenpark er allemaal hetzelfde uitzien of is het tijd voor een fris design? Neem eens contact op!

Vorig project

Tesla ontchromen

Bekijk project

Volgend project

VDP bedrijfswagen belettering

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie