Onderweg opvallen met je wagenpark

Voor bedrijven waarvan meerdere bedrijfsauto’s rondrijden is het interessant om het wagenpark te laten beletteren. Zo zet je jouw ‘vloot’ in als rijdende reclameborden. Je bent eigenlijk gek als je het níet doet!

Gebruik je wagenpark

Als jouw medewerkers veel op de weg zitten zou het zonde zijn als je deze kans om onder de aandacht te komen onbenut laat. Op de weg wordt een opvallende belettering door veel voorbijgangers opgemerkt. Zeker als je meerdere bedrijfswagens hebt, gaan mensen jouw naam, logo of slogan herkennen omdat deze vaker voorbij komt. Mensen maken kennis met jouw bedrijf zonder dat ze daadwerkelijk bij het bedrijf binnen zijn geweest.

Alleen een logo of een complete carwrap?

Bij autobelettering heb je tal van mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om alleen het adres van je website op de achterkant van de auto te laten plakken. Maar je kunt ook kiezen voor een logo op de zijkant of delen van je huisstijl op verschillende plekken. Wil je de auto volledig benutten voor reclame? Dan kan je de auto’s laten wrappen. Hierbij wordt de auto volledig ingep(l)akt met folie. Het voordeel hiervan is dat als de auto’s worden geleased, de auto’s door hun ‘extra jas’ beschermd zijn tegen kleine krasjes. Wanneer de auto na een leaseperiode teruggebracht moet worden naar de leasemaatschappij, kunnen wij de wrap ook weer netjes verwijderen. Er blijven geen lijmresten op de auto en de auto is weer als nieuw. Daar zal jouw leasepartij blij mee zijn!

Folie ook over de ramen? Natuurlijk!

Wat helemaal gaaf is: belettering die doorloopt over de ramen. Hiervoor maken we gebruik van ‘one way vision folie‘. Deze folie is voorzien van kleine gaatjes, waardoor je wél van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Let hierbij wel op: dit mag niet op de voorruit en zijramen (voor).

Van personenauto tot vrachtwagen

Bij de Signploeg kunnen we elk wagenpark aan. Of het nou gaat om personenauto’s, bestelauto’s, aanhangers of vrachtwagens. We denken graag met je mee over hoe we jouw bolides kunnen laten opvallen. Weet je nog niet precies hoe het er uit moet komen te zien? Onze designers maken graag een gaaf ontwerp. Vraag hieronder een offerte aan.

Lees ook

Custom carwrap met tattoos

Réka is vierdejaars student Styling, Interieur en Vormgeving aan het Nimeto in Utrecht. Ze loopt nu al een paar maanden stage bij Signploeg en houdt zich onder andere bezig met het ontwerpen van autoreclame. In dit blog vertelt ze over de tofste carwrap die ze (tot nu toe) bij de Signploeg heeft ontworpen. ‘Persoonlijk & lekker losgaan’ In de eerste […]

caddy beletteren

VW Caddy, Transporter of Crafter beletteren? Geen probleem!

Wanneer je voor jouw bedrijf veel op de weg zit en spullen moet meenemen, is een bestelbus zoals een VW Caddy, Transporter of Crafter erg interessant. Nóg interessanter is dit als deze bus rond rijdt in de huisstijl van jouw bedrijf. Het komt regelmatig voor dat we deze bussen voor onze klanten beletteren, in hun […]

ons-team-ramon

Wat is printerieur?

Het fenomeen printerieur is binnen de muren van de Signploeg al gewoon geworden. Maar als je op Google zoekt naar deze term dan kom je niet zo ver. Dit blog zorgt voor een heldere uitleg van wat printerieur voor jouw organisatie kan betekenen. Printerieur? Het is een combinatie tussen print en interieur. Door deze twee […]