Onderweg opvallen met je wagenpark

Voor bedrijven waarvan meerdere bedrijfsauto’s rondrijden is het interessant om het wagenpark te laten beletteren. Zo zet je jouw ‘vloot’ in als rijdende reclameborden. Je bent eigenlijk gek als je het níet doet!

Gebruik je wagenpark

Als jouw medewerkers veel op de weg zitten zou het zonde zijn als je deze kans om onder de aandacht te komen onbenut laat. Op de weg wordt een opvallende belettering door veel voorbijgangers opgemerkt. Zeker als je meerdere bedrijfswagens hebt, gaan mensen jouw naam, logo of slogan herkennen omdat deze vaker voorbij komt. Mensen maken kennis met jouw bedrijf zonder dat ze daadwerkelijk bij het bedrijf binnen zijn geweest.

Alleen een logo of een complete carwrap?

Bij autobelettering heb je tal van mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om alleen het adres van je website op de achterkant van de auto te laten plakken. Maar je kunt ook kiezen voor een logo op de zijkant of delen van je huisstijl op verschillende plekken. Wil je de auto volledig benutten voor reclame? Dan kan je de auto’s laten wrappen. Hierbij wordt de auto volledig ingep(l)akt met folie. Het voordeel hiervan is dat als de auto’s worden geleased, de auto’s door hun ‘extra jas’ beschermd zijn tegen kleine krasjes. Wanneer de auto na een leaseperiode teruggebracht moet worden naar de leasemaatschappij, kunnen wij de wrap ook weer netjes verwijderen. Er blijven geen lijmresten op de auto en de auto is weer als nieuw. Daar zal jouw leasepartij blij mee zijn!

Folie ook over de ramen? Natuurlijk!

Wat helemaal gaaf is: belettering die doorloopt over de ramen. Hiervoor maken we gebruik van ‘one way vision folie‘. Deze folie is voorzien van kleine gaatjes, waardoor je wél van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Let hierbij wel op: dit mag niet op de voorruit en zijramen (voor).

Van personenauto tot vrachtwagen

Bij de Signploeg kunnen we elk wagenpark aan. Of het nou gaat om personenauto’s, bestelauto’s, aanhangers of vrachtwagens. We denken graag met je mee over hoe we jouw bolides kunnen laten opvallen. Weet je nog niet precies hoe het er uit moet komen te zien? Onze designers maken graag een gaaf ontwerp. Vraag hieronder een offerte aan.

Lees ook

Stage bij Signploeg door de ogen van ‘onze’ Tristan!

Onze stagiair Tristan staat in het magazine Sign+! Creatieveling Tristan volgt de opleiding tot grafisch vormgever. En daar hoort natuurlijk een stage bij. Want in de praktijk leer je het vak pas echt. De afgelopen twintig weken liep Tristan rond bij ons in de werkplaats. Toen Sign+ hem benaderde of hij iets wilde vertellen over […]

Moet jouw bedrijf ook in het donker opvallen? Gebruik lichtreclame!

Wanneer de dagen weer korter worden is het belangrijk dat de bezoekers van jouw bedrijf ook in het donker jouw bedrijf weten te vinden. Hoe voorkom je dat mensen jouw bedrijf in het donker voorbij rijden? Gebruik lichtreclame! Laat jouw bezoekers het licht zien Soms moet je jouw medemens een handje helpen. Je wilt voorkomen […]

Printerieur header

Je kantoor renoveren zonder verbouwing doe je zo

Tijd voor een nieuwe look in jouw kantoor? Wij hebben de perfecte oplossing voor je: printerieur. Het maakt het leven nét iets makkelijker. En mooier. Je bespaart met een printerieur namelijk enorm veel tijd en geld. Je behoudt namelijk de oude structuur van het pand, maar de uitstraling verandert volledig. In deze blog vertellen wij […]

In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.
In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.