Onderweg opvallen met je wagenpark

Voor bedrijven waarvan meerdere bedrijfsauto’s rondrijden is het interessant om het wagenpark te laten beletteren. Zo zet je jouw ‘vloot’ in als rijdende reclameborden. Je bent eigenlijk gek als je het níet doet!

Gebruik je wagenpark

Als jouw medewerkers veel op de weg zitten zou het zonde zijn als je deze kans om onder de aandacht te komen onbenut laat. Op de weg wordt een opvallende belettering door veel voorbijgangers opgemerkt. Zeker als je meerdere bedrijfswagens hebt, gaan mensen jouw naam, logo of slogan herkennen omdat deze vaker voorbij komt. Mensen maken kennis met jouw bedrijf zonder dat ze daadwerkelijk bij het bedrijf binnen zijn geweest.

Alleen een logo of een complete carwrap?

Bij autobelettering heb je tal van mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om alleen het adres van je website op de achterkant van de auto te laten plakken. Maar je kunt ook kiezen voor een logo op de zijkant of delen van je huisstijl op verschillende plekken. Wil je de auto volledig benutten voor reclame? Dan kan je de auto’s laten wrappen. Hierbij wordt de auto volledig ingep(l)akt met folie. Het voordeel hiervan is dat als de auto’s worden geleased, de auto’s door hun ‘extra jas’ beschermd zijn tegen kleine krasjes. Wanneer de auto na een leaseperiode teruggebracht moet worden naar de leasemaatschappij, kunnen wij de wrap ook weer netjes verwijderen. Er blijven geen lijmresten op de auto en de auto is weer als nieuw. Daar zal jouw leasepartij blij mee zijn!

Folie ook over de ramen? Natuurlijk!

Wat helemaal gaaf is: belettering die doorloopt over de ramen. Hiervoor maken we gebruik van ‘one way vision folie‘. Deze folie is voorzien van kleine gaatjes, waardoor je wél van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Let hierbij wel op: dit mag niet op de voorruit en zijramen (voor).

Van personenauto tot vrachtwagen

Bij de Signploeg kunnen we elk wagenpark aan. Of het nou gaat om personenauto’s, bestelauto’s, aanhangers of vrachtwagens. We denken graag met je mee over hoe we jouw bolides kunnen laten opvallen. Weet je nog niet precies hoe het er uit moet komen te zien? Onze designers maken graag een gaaf ontwerp. Vraag hieronder een offerte aan.

Lees ook

Hoe ontchroom je een auto?

In een stoere auto rijden, willen we allemaal. Volgens ons wordt een auto écht stoer als deze uitgerust is met zwarte details, in plaats van chroomkleurige. Hoe je deze onderdelen kunt ontchromen? Wij laten je het zien! Werk schoon Net zoals bij het wrappen van auto’s, is het belangrijk dat je schoon werkt. Het meest […]

Welke signing gebruik je in de horeca?

In welke branche je ook werkt, overal kun je signing gebruiken om op te vallen. Ook in de horeca kun je uitsloven om jouw hotel, cafetaria of restaurant eruit te laten springen. Signspiratie nodig? Wij geven je tips!

Blijft jouw reclame-uiting hangen tijdens een storm?

Wanneer je uitingen op of bij jouw pand hebt hangen, kan het zijn dat tijdens harde wind jouw reclame-uiting beschadigd raakt. Dit kan voor vervelende situaties zorgen. Waar je rekening mee moet houden bij storm? Lees dit artikel eens! Haal losse uitingen naar binnen We hoeven je niet te vertellen wat er gebeurt als de […]