Onderweg opvallen met je wagenpark

Voor bedrijven waarvan meerdere bedrijfsauto’s rondrijden is het interessant om het wagenpark te laten beletteren. Zo zet je jouw ‘vloot’ in als rijdende reclameborden. Je bent eigenlijk gek als je het níet doet!

Gebruik je wagenpark

Als jouw medewerkers veel op de weg zitten zou het zonde zijn als je deze kans om onder de aandacht te komen onbenut laat. Op de weg wordt een opvallende belettering door veel voorbijgangers opgemerkt. Zeker als je meerdere bedrijfswagens hebt, gaan mensen jouw naam, logo of slogan herkennen omdat deze vaker voorbij komt. Mensen maken kennis met jouw bedrijf zonder dat ze daadwerkelijk bij het bedrijf binnen zijn geweest.

Alleen een logo of een complete carwrap?

Bij autobelettering heb je tal van mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om alleen het adres van je website op de achterkant van de auto te laten plakken. Maar je kunt ook kiezen voor een logo op de zijkant of delen van je huisstijl op verschillende plekken. Wil je de auto volledig benutten voor reclame? Dan kan je de auto’s laten wrappen. Hierbij wordt de auto volledig ingep(l)akt met folie. Het voordeel hiervan is dat als de auto’s worden geleased, de auto’s door hun ‘extra jas’ beschermd zijn tegen kleine krasjes. Wanneer de auto na een leaseperiode teruggebracht moet worden naar de leasemaatschappij, kunnen wij de wrap ook weer netjes verwijderen. Er blijven geen lijmresten op de auto en de auto is weer als nieuw. Daar zal jouw leasepartij blij mee zijn!

Folie ook over de ramen? Natuurlijk!

Wat helemaal gaaf is: belettering die doorloopt over de ramen. Hiervoor maken we gebruik van ‘one way vision folie‘. Deze folie is voorzien van kleine gaatjes, waardoor je wél van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. Let hierbij wel op: dit mag niet op de voorruit en zijramen (voor).

Van personenauto tot vrachtwagen

Bij de Signploeg kunnen we elk wagenpark aan. Of het nou gaat om personenauto’s, bestelauto’s, aanhangers of vrachtwagens. We denken graag met je mee over hoe we jouw bolides kunnen laten opvallen. Weet je nog niet precies hoe het er uit moet komen te zien? Onze designers maken graag een gaaf ontwerp. Vraag hieronder een offerte aan.

Lees ook

Chenee

Welkom Chenee!

Signploeg blijft groeien. Al een tijdje is Chenee bij ons aan het werk maar het werd hoog tijd om hem te introduceren. Wij zijn namelijk erg blij met hem in ons team. “Voorheen werkte ik bij een ander signbedrijf. Dit bedrijf werd overgenomen door een andere partij met een hele andere visie. Helaas paste die […]

folies-soorten-signploeg

Van keukens tot vliegtuigen; ja we plakken echt álles!

Wist je dat onze folies meer zijn dan gewoon een ‘sticker’? Elk soort folie wat wij gebruiken om te plakken heeft zijn eigen toepassing, kwaliteit en levensduur. Samen met de klant kijken we naar de wensen. Voor elk project zoeken wij de juiste folie! In dit blog vertellen we je meer over de verschillende folies. […]

roomdivider-menam-interieur

Een frisse wind door jouw interieur met printerieur

Met het interieur van bijvoorbeeld je bedrijfspand of restaurant, kun jij gelijk de goede sfeer neerzetten. De Signploeg kan ervoor zorgen dat het interieur helemaal aangepast is aan jouw huisstijl, maar we kunnen ook de gehele styling verzorgen! Door middel van printerieur, wandvisuals, akoestische panelen en andere items maken we van een bedrijfspand, jouw bedrijfspand. […]