Aan het eind van het jaar budget over?

Het einde van het jaar is in zicht! Heb je een goed jaar gehad? Dan wordt het tijd om na te denken over de Belastingdienst, of eigenlijk het bedrag dat je moet overmaken. Het kan slim zijn om aan het eind van het jaar nog te investeren om je winst te drukken, anders moet je meer belasting betalen. Weet je niet waarin je dit jaar zou moeten investeren? We helpen je graag!

Bedrijfsauto laten beletteren

Zijn er nog bedrijfsauto’s die nog niet voorzien zijn van reclame? Dan is het mogelijk om deze nog te laten beletteren. Daar ga je veel plezier van hebben in het nieuwe jaar. Een autobelettering valt op en is een rijdend reclamebord. Het zorgt voor meer naamsbekendheid. Dat verandert filerijden ineens in reclamerijden!

Gevel- en terreinreclame

Heb je er wel eens last van dat jouw bezoekers moeten zoeken naar jouw bedrijf? Dan is het handig om met grote koeienletters kenbaar te maken waar jouw bedrijf zit. Gevelreclame is een investering waar je jaren plezier van gaat hebben. Het zorgt niet alleen voor een betere vindbaarheid, maar het ziet er ook nog eens professioneel uit! Laat je fantasie niet beperken tot de buitenkant van jouw pand: ook binnen kun je jouw bedrijf pimpen. Daarmee kun je het DNA van jouw bedrijf terug laten komen in het interieur.

Wallprint

Ook binnen in jouw kantoor, winkel of restaurant kan er aardig wat gepimpt worden. Zitten jouw bezoekers nu nog steeds tegen die kale, saaie muur aan te kijken? Je doet ze een groot plezier als deze muur een echte eyecatcher wordt. Wallprints maken we van Airtex. Dit ‘fotobehang’ wordt geprint, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. De wallprint bestaat uit één stuk, dus je ziet geen naden. Laat je fantasie de vrije loop! Tip: geef jouw muur een extra functie door de wallprint uit te breiden met bijvoorbeeld een ingebouwd whiteboard. Kan dat losse whiteboard ook eens uit die vergaderzaal.

Lichtreclame

Zeker tijdens de donkere dagen kun je opvallen met lichtreclame. De dagen zijn kort en de kans dat iemand jouw bedrijf voorbij rijdt is groter wanneer jouw bedrijf op ‘uit’ staat. Zet je bedrijf ‘aan’ door licht te bieden in de duisternis. Heb je nog oude lichtreclame hangen, maar slurpt deze energie? Dan is het handig om eens te investeren in duurzame lichtreclame met LED. Hiermee zorg je niet alleen dat jouw bedrijf in de spotlights staat, maar jouw energierekening wordt er ook nog eens lager door.

Spandoeken

Een spandoek is een relatief goedkoop middel om op te vallen. Je kunt deze in een frame bij je bedrijf zetten of ophangen. Ga je wel eens naar evenementen of wil je regelmatig op een andere plek reclame maken? Schaf dan een aanhanger met spandoekframe aan. Deze kun je blijven gebruiken en wanneer jouw campagne voorbij is en je het doek zat bent, hoef je alleen een ander spandoek te laten maken. Handig!

We helpen je graag!

Wij weten hoe je goed kunt investeren in de zichtbaarheid van jouw bedrijf. We ontwerpen, monteren en kunnen zelfs je uitingen onderhouden. Vertel ons jouw wensen en we gaan voor je aan de slag!

Lees ook

ons-team-ramon

Wat is printerieur?

Het fenomeen printerieur is binnen de muren van de Signploeg al gewoon geworden. Maar als je op Google zoekt naar deze term dan kom je niet zo ver. Dit blog zorgt voor een heldere uitleg van wat printerieur voor jouw organisatie kan betekenen. Printerieur? Het is een combinatie tussen print en interieur. Door deze twee […]

Wijs de weg in een parkeergarage

Gaat jouw gloednieuwe parkeergarage binnenkort geopend worden? Of heb je last van mensen die maar rondjes blijven rijden zoekend naar de uitgang van jouw garage? Wijs ze de weg!

Naamsbekendheid vergroten door lichtreclame

Waarom lichtreclame verkiezen boven gewone gevelreclame? Het verhoogt de zichtbaarheid van het pand, maar ook van het merk. Je kunt de identiteit van het bedrijf beter in beeld brengen! Zelfs om 2 uur ’s nachts. Hoe lichtreclame dan echt meewerkt aan naamsbekendheid vertellen we in dit blog. Het licht zien Door herkenbaar en zichtbaar te […]

In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.
In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.