Road to 2030: dit is hoe Signploeg de branche wil verduurzamen!

Hij staat al een tijdje bij ons in de hal, maar onlangs werd hij officieel onthuld: onze nieuwe Volkswagen ID. Buzz! Geheel elektrisch en door ons gewrapt in Signploeg stijl kunnen onze plakkers nu op pad naar klussen. We grepen de onthulling aan als een moment om met een deel van onze klantenkring vooruit te blikken op de toekomst van Signploeg.

Voor Signploeg-compagnons Gijs Wiessenekker, Peter Mol en Richard Todd ligt de focus voor de toekomst op verduurzaming van de branche: “Veel afval uit de signbranche gaat nog rechtstreeks bij het grofvuil. De achterkanten van folie bijvoorbeeld. Dat kan echt anders”, zegt Richard. Hij spreekt de aanwezigen toe, staand voor de ID. Buzz, die op dat moment nog verhuld is met groot, rood doek. “Samen met een aantal andere bedrijven in de branche en met hulp van FESPA Nederland pakken we het voortouw en leggen we ons de komende tijd toe op onderzoeken hoe we de branche kunnen verduurzamen.”

Om ervoor te zorgen dat Signploeg daad bij het woord kan voegen is het doel om een vervanger voor compagnon Peter Mol voor het einde van 2023, zodat Peter niet meer in de business hoeft te werken maar juist aan de business. “Dan kan hij zich daar volledig op richten, samen met de ondernemers en FESPA Nederland”, verklaart Richard.

En dan is het tijd voor de onthulling! Peter en Gijs trekken de doek van de ID. Buzz en de aanwezigen beginnen gelijk te klappen. Dat snappen wij wel, want wat een plaatje is het geworden. Proost op de toekomst!

Lees ook

Waarom heeft jouw winkel raambelettering nodig?

Als je een winkel hebt wil je natuurlijk dat deze er zo mooi mogelijk uitziet, zodat je voorbijgangers naar binnen weet te trekken. In dit artikel leggen we je uit waarom raambelettering onmisbaar is voor elke winkel. Dit zijn wij! De meest voorkomende reden waarom ramen beplakt moeten worden is herkenning. Wat voor winkel is […]

Tijd voor een upgrade van je pand? Folie voor raamkozijnen maakt een wereld van verschil

Het exterieur van een pand maakt de sfeer en de feeling van het pand. Dat dit er goed uitziet is dan geen overbodige luxe. Signploeg zou Signploeg niet zijn als we hiervoor handige trucjes hebben. Met gerestylde raamkozijnen verander je heel veel aan de uitstraling van jouw pand. Het perfecte voorbeeld hiervoor is het Hospice […]

Welke signing gebruik je in de horeca?

In welke branche je ook werkt, overal kun je signing gebruiken om op te vallen. Ook in de horeca kun je uitsloven om jouw hotel, cafetaria of restaurant eruit te laten springen. Signspiratie nodig? Wij geven je tips!