Autobelettering

Autobelettering voor een professionele uitstraling

Een herkenbaar en professioneel wagenpark is essentieel voor elk bedrijf. Met autobelettering voorzie je jouw voertuigen van een uniforme en opvallende uitstraling die de merkidentiteit versterkt en de naamsbekendheid vergroot. Of het nu gaat om bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens of een hele vloot, autobelettering biedt talloze voordelen.

Eenvoudige herkenbaarheid

Of je nu één of 100 voertuigen hebt, door alle voertuigen in je wagenpark te voorzien van dezelfde belettering en huisstijl, creëer je eenheid en consistentie. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten, medewerkers en voorbijgangers om jouw bedrijf te herkennen en onthouden.

Mobiele reclame

Met belettering fungeren je voertuigen als rijdende reclameborden. Waar je ook gaat, je trekt de aandacht van potentiële klanten en vergroot zo de zichtbaarheid van je merk. Dit maakt belettering een kosteneffectieve manier om je marketinginspanningen te versterken.

Maatwerkoplossingen

Of je nu kiest voor alleen je logo’s en contactgegevens of voor uitgebreide grafische ontwerpen, belettering biedt talloze mogelijkheden voor maatwerk. Onze experts helpen je graag bij het ontwerpen en implementeren van de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Bij ons of bij jou?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de vele voordelen van belettering voor jouw bedrijf.

Recente Autobelettering projecten

Autobelettering VW Transporter

Voor Totaalinstallateur Van Essen hebben we een stijlvolle belettering uitgevoerd op een zwarte Volkswagen Transporter. Het ontwerp combineert de hoogwaardige folies 3M 2080 en Oracal 751, wat resulteert in een duurzame en opvallende uitstraling. Deze belettering zorgt ervoor dat Van Essen onderweg duidelijk herkenbaar is, waardoor hun professionele imago nog verder wordt versterkt.

Bekijk project

25 jaar TODD – een nieuw wagenpark met basisschool de Koningslinde

Hoera, Todd bestaat 25 jaar! Dit laten wij uiteraard niet zomaar aan ons voorbijgaan. Naast een jubileumlogo, een limited edition kledinglijn en een geweldig feest op de planning wilden Stal en Signploeg met hun zilveren jubileum ook iets bijdragen aan de maatschappij. Via deze weg kwamen we op het idee om kinderen kennis te laten […]

Bekijk project

Landgoed Salentein ID. Buzz

Een bus omtoveren tot een eyecatcher op de weg: challenge accepted. De uitdaging was om een ID. Buzz te voorzien van een opvallende luxueuze uitstraling, die past bij de stijl van Landgoed Salentein. Als eerst hebben we de wensen van Landgoed Salentein besproken, vervolgens zijn we aan de slag gegaan. Om de wrap de perfecte […]

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie