Bewegwijzering

Wegbewijzeringsborden wijzen voor zich

Je wilt voorkomen dat bezoek als ongeleide projectielen ronddoolt, op zoek naar uitgang of toilet. Maak het zegemakkelijk. Bewegwijzering wijst de weg. Denk eens aan Schiphol. Is het niet fantastisch dat je uitkomt bij de juiste gate door het volgen van de wegbewijzeringsborden? De moeilijkheid zit ‘m eigenlijk in de vanzelfsprekendheid. Dat jij zonder nadenken bij je bestemming uitkomt. Dat maakt signing tot een uitdaging.
De Signploeg maakt bewegwijzering van wens, naar ontwerp, naar the real deal. Regel unieke bewegwijzering. Wijs gewoon eens iets anders. Naam, pictogram of icoon. Wanneer onze borden de weg wijzen komt iedereen aan op zijn bestemming. Ook dat is strak geregeld door de Signploeg.

Bewegwijzering maken

Wegbewijzeringsborden maken, vraagt om inzicht. De Signploeg kruipt in het hoofd van de zoeker voor aanvliegroutes en type signing. Voor logistiek en veiligheid moet de bewegwijzering logisch geplaatst worden. Samen met design en productie wordt de vertaalslag naar vette bewegwijzeringsborden gemaakt. Er is veel mogelijk. Wij werken met de beste materialen en zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken op het gebied van wegbewijzering.

Buitenbewegwijzering > handig!

Kun je voor de deur parkeren? Wel zo handig als daar een bordje bij staat. Vanaf de parkeerplaats leiden we je naar binnen met nog meer buitenbewegwijzering. Zoek je de receptie, werkplaats of toilet? Check de signing en vind je weg.

Recente Bewegwijzering projecten

gevelbelettering en routing movement gym

Gevelbelettering en routing Movement Gym Amersfoort

Nieuwe gevelletters en routing voor Movement Gym Ook bedrijven met een minimalistische stijl kunnen bij ons terecht! High-end sportschool Movement Gym Amersfoort klopte bij Signploeg aan voor nieuwe gevelbelettering en routing van het pand. In de ontwerpfase van de belettering verkenden we veel opties: van grote, verlichte doosletters in de voortuin tot robuuste letters voor […]

Bekijk project

Wayfinding opleidingsinstituut

Wayfinding Lindenhaeghe Parkeerborden en wayfinding in de huisstijl van Lindenhaeghe. Herkenbaar en praktisch voor de bezoekers.Je kent het wel, je komt aanrijden bij het bedrijf waar je moet zijn en vervolgens kan je de parkeerplaats niet vinden. Met parkeerborden leid je jouw bezoekers gemakkelijk naar de parkeerplaatsen. Zo ook bij Lindenhaeghe, waar ze twee parkeerplaatsen hebben […]

Bekijk project

FonQ bewegwijzering

Aankleding nieuw pand Wat doe je als je nieuwe pand wel wat meer fonQ kan gebruiken? Dan schakel je Signploeg in om deuren te beplakken, de stellingen in je magazijn te voorzien van van stelling- en peesdoeken en een reclamezuil bij de ingang te zetten! Voor fonQ hebben wij aankleding van hun nieuwe pand mogen verzorgen. Het […]

Bekijk project

Bewegwijzering Middelbare school

Bewegwijzering Corlaer Voor het Corlaer College hebben we de reclamezuilen in een nieuw jasje gestoken! Reclamezuilen heb je in verschillende soorten en maten. Ze kunnen ook voor verschillende doeleinden gebruikt worden.In dit geval is er gebruik gemaakt van een zuil die aangeeft waar de afdelingen en parkeerplaatsen zich bevinden. Als je verder doorrijd zal je alleen […]

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie

In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.
In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.