Ontchromen

Sportieve look met auto ontchromen

Bij het ontchromen, ook wel chrome delete genoemd, worden chromen onderdelen van de auto voorzien van een folie. Het ontchromen van auto’s wordt steeds populairder! Dat is niet zo gek, want het geeft je auto een sportievere en modernere look.

Grille

De grille van een auto is goed te ontchromen. Naast het stoerdere uiterlijk heeft dit nog een ander voordeel; je kan er eventuele schade mee wegwerken. Door steenslag (opspringende steentjes) kan de grille schade oplopen. Met een chrome delete wordt de grille voorzien van een folie en is er niets meer te zien van de schade. Je grille is weer zo goed als nieuw!

Spiegels en deurhendels ontchromen

De spiegels van een auto hebben vaak chromen randen of soms zelf een hele chromen kap. Voor het complete plaatje is het erg mooi om ook deze chromen onderdelen zwart te wrappen of juist in de kleur van de auto. Alle Tesla’s hebben standaard chromen deurhendels. Hierdoor zijn ze, zeker op donkere Tesla’s, erg aanwezig. Met een chrome delete los je dit op!

Combineren

Het combineren van verschillende kleuren bij het ontchromen behoort ook tot de mogelijkheden. De Mini Cooper in onderstaande afbeelding is daar een mooi voorbeeld van. Grotendeel van de chromen onderdelen is voorzien van een zwarte folie. Een aantal accenten zijn gewrapt in het rood. Gaaf resultaat toch?

Ramen tinten of blinderen

Wil je je de look compleet maken? Tint of blindeer dan je ruiten! Ruiten blinderen betekent dat we je ramen tinten met een UV-werende folie. Voor ramen blinderen maken wij gebruik van de beste materialen. En dankzij onze experts, tools en technieken zit deze strak op het raam zonder bubbeltjes of slechte snijrand.
Wij zijn ervaren, we weten precies waar we op moeten letten. Ook jouw autoruiten blinderen we met een strak genoegen. We zien je wel voorbijrijden, of juist niet.

Recente Ontchroom projecten

Tesla ontchromen

Ontchromen We zien ze steeds vaker onze hal in rijden, de Tesla. Het ontchromen wordt steeds populairder. En waarom? Het ziet er luxer uit! Er zitten aardig wat chromen details op deze auto. Maar wat nu als je de chromen details toch liever zwart of in de kleur van de auto wil? Dan kun je het […]

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie