Signploeg sponsort spliksplinternieuwe korven!

Signploeg draagt lokale clubs en verenigingen graag een warm hart toe. Dus toen de korven van Sparta Korfbal in Nijkerk toe waren aan vervanging, twijfelden we geen moment!

Signploeg korfbal

We regelden nieuwe korven voor de sportclub en lieten gelijk zien wat we in huis hebben: visuele communicatie op het gebied van gevel & terrein, voertuigbelettering, en (pr)interieur. “We vinden het belangrijk en leuk om iets bij te dragen aan zo’n lokale vereniging”, vertelt Richard Todd, aanjager van Signploeg. “We sponsoren ook bij voetbalclub, dus aan de korfbalvereniging vroeg ik naar de mogelijkheden. Toen bleek dat er nieuwe korven nodig waren, bleek dit perfect te passen bij onze expertise. We hadden natuurlijk nog nooit een korf bedrukt, maar voor ons is geen uitdaging te gek. We zijn blij met het resultaat!”

Sparta is erg blij met de schenking van de gloednieuwe korven. De trainingsmogelijkheden van alle leden worden verbeterd doordat er nu weer kwalitatieve (en genoeg!) korven aanwezig zijn op het complex. Dus zij blij, en wij blij. Win-win!

Signploeg korfbal

Lees ook

Persbericht-pon-signploeg-veritec

Pon Dealer Groep, Signploeg & Veritec; de nieuwe generatie ondernemers!

Niet in, maar aan de business werken. Dat is wat deze ondernemers met elkaar gemeen hebben. “De nieuwe manier van zakendoen gaat om vertrouwen en kennisdelen”, aldus Richard Todd (CEO Signploeg). Daar sluiten Dick Kreijne (Accountmanager Fleet Sales bij Pon Dealer Groep) en Sander Strijker (Backoffice Manager bij Veritec) zich bij aan. Persoonlijk contact is […]

ons-team-ramon

Wat is printerieur?

Het fenomeen printerieur is binnen de muren van de Signploeg al gewoon geworden. Maar als je op Google zoekt naar deze term dan kom je niet zo ver. Dit blog zorgt voor een heldere uitleg van wat printerieur voor jouw organisatie kan betekenen. Printerieur? Het is een combinatie tussen print en interieur. Door deze twee […]

Onderweg opvallen met je wagenpark

Voor bedrijven waarvan meerdere bedrijfsauto's rondrijden is het interessant om het wagenpark te laten beletteren. Zo zet je jouw 'vloot' in als rijdende reclameborden. Je bent eigenlijk gek als je het níet doet!