Signploeg sponsort spliksplinternieuwe korven!

Signploeg draagt lokale clubs en verenigingen graag een warm hart toe. Dus toen de korven van Sparta Korfbal in Nijkerk toe waren aan vervanging, twijfelden we geen moment!

Signploeg korfbal

We regelden nieuwe korven voor de sportclub en lieten gelijk zien wat we in huis hebben: visuele communicatie op het gebied van gevel & terrein, voertuigbelettering, en (pr)interieur. “We vinden het belangrijk en leuk om iets bij te dragen aan zo’n lokale vereniging”, vertelt Richard Todd, aanjager van Signploeg. “We sponsoren ook bij voetbalclub, dus aan de korfbalvereniging vroeg ik naar de mogelijkheden. Toen bleek dat er nieuwe korven nodig waren, bleek dit perfect te passen bij onze expertise. We hadden natuurlijk nog nooit een korf bedrukt, maar voor ons is geen uitdaging te gek. We zijn blij met het resultaat!”

Sparta is erg blij met de schenking van de gloednieuwe korven. De trainingsmogelijkheden van alle leden worden verbeterd doordat er nu weer kwalitatieve (en genoeg!) korven aanwezig zijn op het complex. Dus zij blij, en wij blij. Win-win!

Signploeg korfbal

Lees ook

gevel-pronto-scooters

Heb je een vergunning nodig voor gevelreclame?

Je hebt besloten dat de buitenkant van jouw pand wel wat aankleding kan gebruiken: gevelreclame. Tof! Wanneer het ontwerp klaar is, wil dit niet zeggen dat je gelijk iets aan de muur mag hangen. Je moet namelijk een vergunning aanvragen hiervoor. Niet het leukste klusje, maar wel noodzakelijk. Hoe je dit doet? Wij leggen het […]

Stage bij Signploeg door de ogen van ‘onze’ Tristan!

Onze stagiair Tristan staat in het magazine Sign+! Creatieveling Tristan volgt de opleiding tot grafisch vormgever. En daar hoort natuurlijk een stage bij. Want in de praktijk leer je het vak pas echt. De afgelopen twintig weken liep Tristan rond bij ons in de werkplaats. Toen Sign+ hem benaderde of hij iets wilde vertellen over […]

Verduurzaam jouw lichtreclame

Om te zorgen dat we beter voor de aarde gaan zorgen dan we afgelopen decennia hebben gedaan, is het belangrijk dat we gaan verduurzamen. Ook met de lichtreclame op je bedrijfspand kun je duurzaam omgaan. Wij geven je tips!