Signploeg sponsort spliksplinternieuwe korven!

Signploeg draagt lokale clubs en verenigingen graag een warm hart toe. Dus toen de korven van Sparta Korfbal in Nijkerk toe waren aan vervanging, twijfelden we geen moment!

Signploeg korfbal

We regelden nieuwe korven voor de sportclub en lieten gelijk zien wat we in huis hebben: visuele communicatie op het gebied van gevel & terrein, voertuigbelettering, en (pr)interieur. “We vinden het belangrijk en leuk om iets bij te dragen aan zo’n lokale vereniging”, vertelt Richard Todd, aanjager van Signploeg. “We sponsoren ook bij voetbalclub, dus aan de korfbalvereniging vroeg ik naar de mogelijkheden. Toen bleek dat er nieuwe korven nodig waren, bleek dit perfect te passen bij onze expertise. We hadden natuurlijk nog nooit een korf bedrukt, maar voor ons is geen uitdaging te gek. We zijn blij met het resultaat!”

Sparta is erg blij met de schenking van de gloednieuwe korven. De trainingsmogelijkheden van alle leden worden verbeterd doordat er nu weer kwalitatieve (en genoeg!) korven aanwezig zijn op het complex. Dus zij blij, en wij blij. Win-win!

Signploeg korfbal

Lees ook

Persbericht-pon-signploeg-veritec

Pon Dealer Groep, Signploeg & Veritec; de nieuwe generatie ondernemers!

Niet in, maar aan de business werken. Dat is wat deze ondernemers met elkaar gemeen hebben. “De nieuwe manier van zakendoen gaat om vertrouwen en kennisdelen”, aldus Richard Todd (CEO Signploeg). Daar sluiten Dick Kreijne (Accountmanager Fleet Sales bij Pon Dealer Groep) en Sander Strijker (Backoffice Manager bij Veritec) zich bij aan. Persoonlijk contact is […]

Antibacteriële folie Coversafe: de oplossing voor virussen?

Even voorstellen! Mijn naam is David Marlet en sinds 3 maanden ben ik projectmanager bij Signploeg en deels verantwoordelijk voor de sales. In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al veel bijzondere en opmerkelijke producten voorbij zien komen. Eén daarvan springt er voor mij absoluut uit, zeker in deze tijd. Ik ga het namelijk hebben over de antimicrobiële folie Coversafe. Een […]

Tessa: ‘’Als klein meisje was ik al bezig met het vak’’

Mijn naam is Tessa, stagiaire bij Signploeg. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Signmaker en dit jaar is een BBL leerjaar. Op maandag zit ik op school en de rest van de week ben ik werkzaam bij de Signploeg. In dit blog vertel ik hoe ik terecht ben gekomen in dit vak […]