Stage bij Signploeg door de ogen van ‘onze’ Tristan!

Onze stagiair Tristan staat in het magazine Sign+! Creatieveling Tristan volgt de opleiding tot grafisch vormgever. En daar hoort natuurlijk een stage bij. Want in de praktijk leer je het vak pas echt. De afgelopen twintig weken liep Tristan rond bij ons in de werkplaats.

Toen Sign+ hem benaderde of hij iets wilde vertellen over zijn stage kon hij niet anders dan ja zeggen! Hij vond het zo leerzaam bij ons dat hij er graag wat over wilde delen. Sign+ is al 30 jaar het vakblad voor sign en zeefdruk in Nederland en België. Tuurlijk zijn we dan trots dat Tristan in dit magazine mocht delen hoe hij zijn deelname in het vak vond.  

Op de werkvloer

‘Stagelopen bij Signploeg is een enorm toffe ervaring.’ Tristan is enthousiast. Daar houden we van! We zorgden dan ook voor een veelzijdige ervaring. Hij kreeg alle kanten van het vak te zien. Naast het creëren van de tofste ontwerpen voor onze klanten namen de plakkers hem mee de werkvloer op. Zo kreeg Tristan ook de kans om zijn designs werkelijkheid te maken. ‘Leerzaam was het zeker’, laat Tristan ons weten. Hoe tof dat hij zoveel ervaring mocht opdoen bij Signploeg!

Zoek jij een stageplek?

Tristan gaat de schoolbanken weer in. Dat betekent dat er weer een plek vrijkomt. Dus ben jij ook een creatieveling én opzoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de werkplaats. Wie weet realiseer jij binnenkort de tofste dingen bij ons!

Check de vacature nu!

Lees ook

Kreijne racing

Challenge Accepted: Signploeg x Kreijne gaat racen

Gas erop! Dat doen we samen met Kreijne Racing. Kreijne Racing is een Hooglands raceteam, actief in de Mazda MX-5 Cup. Signploeg is trotse sponsor en regelt daarom met liefde een fantastische wrap voor deze auto’s. Opvallen is een must als het gaat om een raceauto, en dat is zeker gelukt. Kijk maar naar de […]

Welke signing gebruik je in de horeca?

In welke branche je ook werkt, overal kun je signing gebruiken om op te vallen. Ook in de horeca kun je uitsloven om jouw hotel, cafetaria of restaurant eruit te laten springen. Signspiratie nodig? Wij geven je tips!

Naar de (on)bekende weg vragen!

Hoe vervelend is het als je niet weet waar je precies moet zijn. Zowel binnen als buiten is het belangrijk om duidelijke bewegwijzering te hebben. De bewegwijzering is in veel gevallen het eerste contact met de bezoeker. En dit wil je graag soepel laten verlopen. Daarom vertellen we vandaag waar je op moet letten bij […]