Stage bij Signploeg door de ogen van ‘onze’ Tristan!

Onze stagiair Tristan staat in het magazine Sign+! Creatieveling Tristan volgt de opleiding tot grafisch vormgever. En daar hoort natuurlijk een stage bij. Want in de praktijk leer je het vak pas echt. De afgelopen twintig weken liep Tristan rond bij ons in de werkplaats.

Toen Sign+ hem benaderde of hij iets wilde vertellen over zijn stage kon hij niet anders dan ja zeggen! Hij vond het zo leerzaam bij ons dat hij er graag wat over wilde delen. Sign+ is al 30 jaar het vakblad voor sign en zeefdruk in Nederland en België. Tuurlijk zijn we dan trots dat Tristan in dit magazine mocht delen hoe hij zijn deelname in het vak vond.  

Op de werkvloer

‘Stagelopen bij Signploeg is een enorm toffe ervaring.’ Tristan is enthousiast. Daar houden we van! We zorgden dan ook voor een veelzijdige ervaring. Hij kreeg alle kanten van het vak te zien. Naast het creëren van de tofste ontwerpen voor onze klanten namen de plakkers hem mee de werkvloer op. Zo kreeg Tristan ook de kans om zijn designs werkelijkheid te maken. ‘Leerzaam was het zeker’, laat Tristan ons weten. Hoe tof dat hij zoveel ervaring mocht opdoen bij Signploeg!

Zoek jij een stageplek?

Tristan gaat de schoolbanken weer in. Dat betekent dat er weer een plek vrijkomt. Dus ben jij ook een creatieveling én opzoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de werkplaats. Wie weet realiseer jij binnenkort de tofste dingen bij ons!

Check de vacature nu!

Lees ook

Antibacteriële folie Coversafe: de oplossing voor virussen?

Even voorstellen! Mijn naam is David Marlet en sinds 3 maanden ben ik projectmanager bij Signploeg en deels verantwoordelijk voor de sales. In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al veel bijzondere en opmerkelijke producten voorbij zien komen. Eén daarvan springt er voor mij absoluut uit, zeker in deze tijd. Ik ga het namelijk hebben over de antimicrobiële folie Coversafe. Een […]

Gevelreclame-hoptimaal-bierwinkel

Zó zorg je er voor dat jouw reclamebord opvalt!

Opvallen willen we allemaal, toch? Wanneer je er voor wilt zorgen dat niemand meer om jouw bedrijf heen kan, is een reclamebord een goed middel. Hoe zorg je er nou voor dat jouw reclamebord opvalt? Wij geven je tips! Breng de juiste boodschap over Dit klinkt zo klaar als een klontje. Natuurlijk moet je op […]

gevel-pronto-scooters

Heb je een vergunning nodig voor gevelreclame?

Je hebt besloten dat de buitenkant van jouw pand wel wat aankleding kan gebruiken: gevelreclame. Tof! Wanneer het ontwerp klaar is, wil dit niet zeggen dat je gelijk iets aan de muur mag hangen. Je moet namelijk een vergunning aanvragen hiervoor. Niet het leukste klusje, maar wel noodzakelijk. Hoe je dit doet? Wij leggen het […]

In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.
In ons gloednieuwe magazine Groeten uit de Stal vertellen we je alles over ons werk en over dat van onze Stalgenoten bij Stal Creatief Bureau.