Stage bij Signploeg door de ogen van ‘onze’ Tristan!

Onze stagiair Tristan staat in het magazine Sign+! Creatieveling Tristan volgt de opleiding tot grafisch vormgever. En daar hoort natuurlijk een stage bij. Want in de praktijk leer je het vak pas echt. De afgelopen twintig weken liep Tristan rond bij ons in de werkplaats.

Toen Sign+ hem benaderde of hij iets wilde vertellen over zijn stage kon hij niet anders dan ja zeggen! Hij vond het zo leerzaam bij ons dat hij er graag wat over wilde delen. Sign+ is al 30 jaar het vakblad voor sign en zeefdruk in Nederland en België. Tuurlijk zijn we dan trots dat Tristan in dit magazine mocht delen hoe hij zijn deelname in het vak vond.  

Op de werkvloer

‘Stagelopen bij Signploeg is een enorm toffe ervaring.’ Tristan is enthousiast. Daar houden we van! We zorgden dan ook voor een veelzijdige ervaring. Hij kreeg alle kanten van het vak te zien. Naast het creëren van de tofste ontwerpen voor onze klanten namen de plakkers hem mee de werkvloer op. Zo kreeg Tristan ook de kans om zijn designs werkelijkheid te maken. ‘Leerzaam was het zeker’, laat Tristan ons weten. Hoe tof dat hij zoveel ervaring mocht opdoen bij Signploeg!

Zoek jij een stageplek?

Tristan gaat de schoolbanken weer in. Dat betekent dat er weer een plek vrijkomt. Dus ben jij ook een creatieveling én opzoek naar een stageplek? Neem dan contact met ons op of kom langs bij de werkplaats. Wie weet realiseer jij binnenkort de tofste dingen bij ons!

Check de vacature nu!

Lees ook

Hitte buiten houden? Gebruik UV folie!

Als je in een pand werkt met veel raampartijen, is de kans aanwezig dat de zon de hele dag door de ramen schijnt. Met als gevolg dat je het gevoel hebt alsof je in een bloemenkas zit te werken. De oplossing? UV folie!

Renoveer jouw interieur met LG Interior

Vind jij dat het interieur van jouw bedrijf wel eens een opfrisbeurt kan gebruiken, zonder dat er nieuwe meubels gekocht hoeven worden? Dan hebben wij de oplossing: LG Interior folie. Hiermee kun je jouw interieur renoveren door muren en meubels te beplakken. Meer weten? Lees dan vooral verder!

Waarom heeft jouw winkel raambelettering nodig?

Als je een winkel hebt wil je natuurlijk dat deze er zo mooi mogelijk uitziet, zodat je voorbijgangers naar binnen weet te trekken. In dit artikel leggen we je uit waarom raambelettering onmisbaar is voor elke winkel. Dit zijn wij! De meest voorkomende reden waarom ramen beplakt moeten worden is herkenning. Wat voor winkel is […]