VERGUNNING GEVELRECLAME IN AMERSFOORT NODIG? ZO VRAAG JE HEM AAN

Een gevelreclame vergunning, heb je die nou echt nodig? Wanneer jouw pand in Amersfoort toe is aan gevelreclame, kan het zo zijn dat je tegen meer aanloopt dan alleen het ophangen. Een vergunning moet worden aangevraagd om iets te kunnen veranderen aan jouw pand. Niet het leukste klusje om te doen, maar wel noodzakelijk. Bij Signploeg in Amersfoort helpen wij jou met de aanvraag van een gevelreclame vergunning! Benieuwd naar hoe wij dat dan en wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

HEB JIJ EEN GEVELRECLAME VERGUNNING NODIG?

Met een omgevingsvergunning krijg je toestemming om kleine of grote aanpassingen aan jouw pand in Amersfoort aan te brengen. Van gevelreclame tot belettering en een alarmsysteem. Maar heb jij die gevelreclame vergunning wel echt nodig? Daar kom je achter door de omgevingsvergunning-check uit te voeren. Er geldt namelijk niet altijd een verplichting op een vergunning voor gevelreclame. Neem deze check goed door. Zo ben je er zeker van dat jij wel of geen gevelreclame vergunning nodig hebt.

WIJ LATEN ZIEN HOE JE HEM AANVRAAGT!

Een gevelreclame vergunning is op twee manieren aan te vragen. Bij het gemeentehuis in Amersfoort of online. Online is de vergunning aan te vragen via het Omgevingsloket. Wel komt daar nog een extraatje bij kijken. Je moet namelijk een eHerkenning hebben: een soort DigiD voor jouw bedrijf. Om de plannen goed te kunnen beoordelen moet je een lijst met vragen invullen. Deze vragen gaan over de volgende onderwerpen:

  • Of er verlichting bij komt kijken
  • Welke materialen je gebruikt
  • Hoe groot de gevelreclame is

  BIJ SIGNPLOEG ZIT JE GOED

  Zit je al met je handen in het haar? Geen zorgen! Signploeg in Amersfoort helpt jou op weg. Met onze jarenlange ervaring en kennis loodsen wij jou door het proces. Niet alleen het ophangen van de gevelreclame wordt door ons gedaan. Wij gaan net dat stapje verder en handelen samen met jou het aanvragen van een vergunning voor gevelreclame af. Lekker makkelijk hè! Wij ontzorgen zodat jij kan genieten van de nieuwe uitstraling van jouw pand in Amersfoort.

  VIND JOUW GEVELRECLAME IN AMERSFOORT

  Signploeg in Amersfoort helpt jou aan een gevelreclame vergunning! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je nog vragen? Neem contact met ons op: hello@sigploeg.nl of bel naar 033 25 38 125

  Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie