Buswrap Finitouch

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/09/AAIMG_4957.png [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/08/IMG_2472-scaled-1.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/08/IMG_2469-scaled-1.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2022/09/AAIMG_4929.png )

Strak in het zwart. Finitouch is chiquer dan ooit.

Heb jij de bakwagens van Finitouch al wel eens voorbij zien rijden? Signploeg wrapte ze destijds en maakte de wagens helemaal ready om nieuwe interieurs op maat te regelen. Onlangs kwam Finitouch weer bij ons langs voor een nieuwe klus; het wrappen van drie gloednieuwe Volkswagen ID. Buzz-bussen. Chique en simpel, zo moesten de bussen eruit komen te zien. Challenge accepted! Samen met Finitouch creëerde Signploeg een ontwerp wat perfect aansloot op de wens. Signploeg maakte het technisch kloppend en de plakkers leverden strak werk.

Al jarenlang werken we samen met Finitouch. Finitouch ontwikkelt interieurs op maat. Dit doen zij met vakmensen en passie voor het moderne ambacht van interieurbouw. En daarbij hoort een passende look.

Van A tot Z passend bij jouw bedrijf

Van meedenken tot realiseren: Signploeg is er voor jou. Aan de hand van jouw idee en onze tips tillen we het ontwerp naar het hoogste niveau. Dat zie je ook bij Finitouch. Door samen te sparren komen we uiteindelijk bij een passend ontwerp. Zo halen wij het uiterste uit onze samenwerking. En snel ging het zeker. Signploeg zorgde samen met Finitouch ervoor dat hun wens gerealiseerd werd. Zo kan Finitouch weer een tijdje vooruit.

En ze waren buitengewoon enthousiast over de samenwerking. Daar zijn we trots op. Nét die extra stap zetten voor het beste resultaat. Wij zijn trots, Finitouch is tevreden. Klant blij, wij blij. 

Vorig project

Eventbrite striping

Bekijk project

Volgend project

Finitouch Race BMW

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie