Raambelettering kantoor

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Raamfolie-Signploeg-Amersfoort7.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Raamfolie-Signploeg-Amersfoort6.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Raamfolie-Signploeg-Amersfoort5.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Raamfolie-Signploeg-Amersfoort4.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Raamfolie-Signploeg-Amersfoort2.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Raamfolie-Signploeg-Amersfoort.jpg )

Raamfolie kantoorruimte

De ramen van de ‘woonkamer’ van Reclamestal misten nog iets. Zowel om wat meer privacy te creëren, als wat speelsheid. Links en rechts zijn de ramen voorzien van verschillende vormen met ieder een eigen materiaal en techniek. Zo hebben we witte snijfolie, full colour geprinte zandstraal folie, full colour geprinte clear vision folie en roze translucent folie gebruikt!

Oh en die fantastische olie-achtige folie op die ramen? Die moet je eigenlijk in het echt komen bekijken. De ramen onze entree zijn beplakt met speciale folie. Van iedere hoek geeft het een andere kleurglans, een beetje zoals olie maar minder schreeuwerig.

We hebben in hun kantoor nog veel meer toffe signing! Check hier de aankleding van de vergaderruimte.

Vorig project

Raambelettering

Bekijk project

Volgend project

Restaurant Restyling

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie