Autobelettering

Autobelettering

Ben je klaar voor rijen dik publiek? Dat is namelijk wat je krijgt op een 6-baans snelweg. Door jouw auto te laten beletteren trek je de aandacht. De file wordt ineens een theater en jouw strak beletterde auto speelt de hoofdrol. Zorg dus dat jouw auto opvalt met autobelettering.

Opvallen met jouw auto.
Wanneer jouw auto voorzien is van een opvallende autobelettering gaat iedereen jou herkennen. Handig als het om een bedrijfsauto gaat, deze verandert hierdoor in een rijdend reclamebord. Een perfect reclame item om nieuwe klanten te werven. Rijd jij door heel Nederland om klanten te bezoeken? Dit wordt ineens extra leuk, want je bent dan ook bezig met het promoten van jouw bedrijf. Win-win!

Rijdende reclame

Auto beletteren, striping of complete wraps met getinte ruiten, bij de Signploeg kan alles. Denk hierbij aan een logo op jouw bedrijfsauto of een complete wrap, waarbij jouw auto ineens als een opvallende bolide staat te shinen. Als je wilt nemen wij je hele wagenpark onder handen met de beste tools en volgens de laatste technieken. Auto’s beletteren doen we vaak vanuit onze werkplaats in Amersfoort, maar beletteren op locatie kan ook.

Niet alleen auto’s
Wij werken zoals we zijn: strak en clean! Naast auto’s kunnen we overigens alle voertuigen beplakken: bakfietsen, scooters, motoren, caravans, vrachtwagens, boten en zelfs vliegtuigen. Niets is ons te gek. We kunnen zelfs van jouw auto een vliegtuig maken! Daag ons uit om ook voor jouw voertuig een tof ontwerp te maken.

Vorig project

Striping

Auto striping

Bekijk project

Volgend project

Header-Web6-GetJobsDone-autobelettering-Signploeg-Amersfoort

Belettering bedrijfswagens

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie