Gevelbelettering showroom

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Zwaartafelen-gevel-Signploeg-Amersfoort-6.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Zwaartafelen-gevel-Signploeg-Amersfoort-5.jpg [2] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Zwaartafelen-gevel-Signploeg-Amersfoort-4.jpg [3] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Zwaartafelen-gevel-Signploeg-Amersfoort-2.jpg [4] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Zwaartafelen-gevel-Signploeg-Amersfoort-1.jpg [5] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2021/07/Zwaartafelen-gevel-Signploeg-Amersfoort-3.jpg )

Entree aankleding Zwaartafelen

De ingang van dit pand mocht wel wat aankleding gebruiken. Een ontwerp dat past bij de uitstraling van het merk, wat opvalt maar niet te schreeuwerig is.

De toffe fotografie die Zwaartafelen zelf al heeft, leent zich hier top voor en hoe tof is het dat we de hele entree hebben ingepakt? Je ziet het niet, maar de afbeelding loopt ook door op ramen. Om de afbeelding duidelijk te houden maar geen licht te ontnemen, is op de ramen One Way Vision folie gebruikt.

Omdat het logo wel wat meer mag opvallen, is het logo op plaatmateriaal geplakt. Dit materiaal, Dibond, is erg stevig, niet zwaar en kant tegen de verschillende weersomstandigheden die we in Nederland hebben. Door de plaat op afstandhouders tegen de wand aan te bevestigen, valt hij nog beter op!

Vorig project

Gevelreclame-frankwatching-Signploeg-Amersfoort

Gevelbebording

Bekijk project

Volgend project

Header-Papa's-Bar-Signploeg-Amersfoort

Gevelreclame bar Amersfoort

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie