Menkveld Bouw

Array ( [0] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_20221101_134146-scaled.jpg [1] => https://signploeg.nl/wp-content/uploads/2023/02/IMG_20221101_174807-scaled.jpg )

Opvallende gevelreclame

Menkveld Bouw realiseert kleine en grote verbouwingen aan huis. Daarnaast voeren ze totaalrenovaties uit. Maar aan hun eigen pand ontbrak er nog iets: het was tijd voor nieuwe signing op het pand! De vraag? Menkveld Bouw wil graag opvallen als bedrijfspand en duidelijke belettering op de gevel krijgen. Say no more! Signploeg laat Menkveld Bouw uitblinken.

Om te beginnen hebben we een ontwerp gemaakt. Drie belangrijke elementen moesten in het ontwerp terugkomen: 1) het logo van Menkveld Bouw 2) de belettering moet goed opvallen en 3) hoe groter de signing, hoe beter. We gingen aan de slag en inmiddels is Menkveld Bouw voorzien van stralende signing. Door de gevelreclame precies boven de ramen te plaatsen oogt het extra strak en krijgt het pand een speelse maar professionele twist. Daarnaast zijn de letterdozen voorzien van LED-verlichting voor een mooi beeld in het donker. Wanneer je er langsrijdt, kun je niet meer om Menkveld Bouw heen. Weer een blije klant!

Vorig project

Wagenbelettering Van Gelder B.V.

Van Gelder B.V.

Bekijk project

Volgend project

Vrachtwagenwrap voor Van Marwijk Group

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie