Indrukwekkende Bedrijfsuiting bij Nestlé

In een opvallende samenwerking hebben Twogether en Signploeg recentelijk een indrukwekkend project afgerond voor de fabriek van Nestlé in Nunspeet. Het project omvatte het inpakken van twee silo’s met spandoeken gemaakt van meshdoek, wat resulteerde in een imposante toevoeging aan de bedrijfsomgeving.

Het doel was om de identiteit van Nestlé op een unieke en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Signploeg, experts in visuele oplossingen, namen de leiding bij het inmeten van de locatie, het technisch voorbereiden van de silo’s en de montage op locatie.

Het gebruik van meshdoek bood de volgende voordelen: duurzaamheid, weerbestendigheid maar vooral gewicht. Hierdoor konden complexe ontwerpen en gedetailleerde afbeeldingen worden weergegeven, waardoor de merkboodschap van Nestlé krachtig wordt gecommuniceerd.

Het resultaat was verbluffend: de silo’s transformeerden tot opvallende blikvangers die de aandacht trekken van voorbijgangers en medewerkers. Deze samenwerking illustreert de kracht van vakmanschap en creativiteit in de wereld van visuele communicatie.

Vorig project

Topauto’s voor het pink-yellow-red-dreamteam!

Bekijk project

Volgend project

25 jaar TODD – een nieuw wagenpark met basisschool de Koningslinde

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie