Voertuigbelettering

Voertuigbelettering op alle soorten voertuigen.

Auto’s, bedrijfswagens en vrachtwagens dat is wat het meeste onze hal in wordt gereden. Volkswagen Transporter of Bugatti Veyron? Eén auto of een heel wagenpark? Alleen een logo erop of een volledige full colour wrap? In onze nieuwe professionele werkplaats in Amersfoort kunnen wij alles beletteren met voertuigbelettering.

Hoe gaan we te werk?
Heb je nog geen idee hoe je voertuig eruit moet gaan zien? Dan ben je bij de Signploeg helemaal aan het juiste adres. Onze creatieve ontwerpers maken de vetste visuals voor jouw voertuig. Blij met het ontwerp? Dan maken we een passende offerte.
Klopt het hele plaatje? Dan kunnen we een afspraak maken voor de montage. Hoe lang het plakken duurt hangt natuurlijk af van het ontwerp. Soms is het binnen een paar uur klaar, soms duurt het wel 2 dagen. Wij zorgen voor koffie, wifi of indien nodig vervangend vervoer.

Reclame ‘on the go’

Kilometers reclame met belettering van voertuigen. Laat jouw boodschap het land doorcrossen. Voertuigen worden gezien, de boodschap daarop maakt indruk. Maak gebruik van de mogelijkheden van voertuigbelettering. Zorg dat je ook opvalt.

Signploeg weet hoe reclame rijdt.
Wij dragen het SI’BON Keurmerk >> daaraan herken je de echte Signspecialist. Kijk naar ons en weet wat je kan verwachten. Strak en clean, dat is hoe wij werken en dat is wat wij leveren. Wij maken dat jouw merk werkt.

Vorig project

VDP bedrijfswagen belettering

Bekijk project

Volgend project

Vrachtwagen belettering

Bekijk project

Wij zijn jouw sparringspartner voor alle visuele communicatie