Interieur

Beetje uitgekeken op je huidige kantoor? Tijd voor een restyling maar geen zin in een complete verbouwing? De Signploeg denkt graag mee hoe we jouw interieur weer sfeervol en van deze tijd maken. Dat kan van een wand opnieuw bekleden tot een totale herinrichting. En dat zonder stof, breek- en sloopwerk.

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per project. Er zijn een aantal factoren die de prijs beïnvloeden. Zo hangt het af van het ontwerp en materiaalkeuze waarvoor wordt gekozen, of de uiting verlicht of onverlicht is en of we diensten moeten inhuren. Denk hierbij aan een hoogwerker. We maken graag een prijsindicatie op maat.

Het ene project is het andere niet. Bij sommige projecten hebben wij een uur nodig en bij grotere projecten kan dit een paar dagen duren. Bij het maken van de afspraak geven we een tijdsindicatie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Ja! Onze Signploeg probeert muisstil te opereren, dus je zult zo min mogelijk overlast van ons krijgen. In sommige gevallen kan het zijn dat er geboord moet worden; dit melden we uiteraard van tevoren.

Vaak hoeft er alleen een tafel opzij geschoven te worden om een binnenwand te voorzien van een uiting. Na het bevestigen ruimen we alles netjes op, zodat je geen rommel tegen zult komen na ons bezoek. We zijn immers te gast bij jouw bedrijf!

Nee. Onze Signploeg komt bij je langs, meet de locatie nauwkeurig in en geven deskundig advies.

Bekijk ook