Voertuigbelettering voor transportbedrijven

Wist je dat als jij de producten van jouw klanten van punt A naar punt B brengt, je ook reclame kunt maken? In dit artikel vertellen we je waarom voertuigbelettering bijdraagt aan de naamsbekendheid van jouw transportbedrijf.

Alle voertuigen in dezelfde stijl

Als je de naamsbekendheid van jouw transportbedrijf wil vergroten, moet je gezien worden tijdens jouw werk: terwijl je onderweg bent. Je hebt waarschijnlijk een volledig wagenpark op de weg rondrijden, dus waarom zou je deze niet inzetten als rijdende reclameborden? Zorg dat jouw auto’s, bestelbussen en vrachtwagens er hetzelfde uitzien, zodat mensen je bedrijf gaan herkennen. Hoe vaker ze jouw bedrijfswagens zien, hoe beter.

Creatieve en opvallende autobelettering

Je moet dus zorgen dat je gezien wordt. De kans dat iemand jouw voertuig opmerkt vergroot je door deze opvallend aan te kleden. Wees hiermee creatief! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de voertuigen alleen te voorzien van een logo, maar kijk verder dan dat. Kijk naar hoe jouw huisstijl eruit ziet en hoe je deze kunt doorvoeren naar jouw belettering. Of misschien wil je wel indruk maken met een opvallende belettering. Kom je hier niet uit? Dan helpen we je graag!

Van personenauto tot vrachtwagen

Een transportbedrijf heeft vaak verschillende soorten auto’s. Zorg dat deze auto’s allemaal dezelfde stijl hebben. Ga je alle voertuigen opnieuw beletteren? Denk dan vooraf na over hoe de belettering eruit ziet op de verschillende uitvoeringen. Het is handig om dit vooraf te doen, zodat alle voertuigen écht dezelfde stijl hebben.

Plakken bij ons of bij jou?

In onze hal kunnen wij twee vrachtwagentrailers kwijt (of 7 personenauto’s). Belangrijk bij voertuigbelettering is dat de omgeving schoon is. Wist je dat je in onze hal van de vloer kunt eten?

We begrijpen dat jouw auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens geld kosten wanneer ze stil staan. Daarnaast komt het niet altijd uit om de voertuigen naar ons toe te brengen. Als Mozes niet naar de berg komt, dan komt de berg naar Mozes. Wij kunnen ook bij jouw op locatie de voertuigen beletteren. Is dat niet makkelijk?

Tijdelijke belettering

Het kan zijn dat jij een tijdelijke actie hebt en die via vrachtwagenreclame onder de aandacht wil brengen. Misschien ben je opzoek naar personeel of heb je een klant die jouw vrachtwagens in de stijl van hun bedrijf wil laten rondrijden. Goed idee! Gaat het alleen om de achterkant van de vrachtwagen, of de volledige trailer? We helpen je hiermee.

Lees ook

roomdivider-menam-interieur

Een frisse wind door jouw interieur met printerieur

Met het interieur van bijvoorbeeld je bedrijfspand of restaurant, kun jij gelijk de goede sfeer neerzetten. De Signploeg kan ervoor zorgen dat het interieur helemaal aangepast is aan jouw huisstijl, maar we kunnen ook de gehele styling verzorgen! Door middel van printerieur, wandvisuals, akoestische panelen en andere items maken we van een bedrijfspand, jouw bedrijfspand. […]

Ramon: een plakker met passie!

Dit is Ramon! Je hebt hem vast eens voorbij zien komen op onze Instagram. Waarschijnlijk wat minder op de stories, want hij is meestal de man achter de camera. In dit blog vertelt Ramon over zijn werkzaamheden bij Signploeg en natuurlijk over onze Instagram!  Even voorstellen  Voor wie mij niet kent: ik ben Ramon, 25 jaar oud en […]

Signploeg x Reclamestal: samenwerking 2.0

Ken je onze teammanager al? Dit is Gijs! Als manager zit hij bovenop alle werkprocessen en samenwerkingen en is deze constant aan het verbeteren. Een van zijn meest waardevolle samenwerking is met de Reclamestal. In dit blog is Gijs aan het woord en vertelt je meer over deze bijzondere samenwerking! Twee weten meer dan één […]