Voertuigbelettering voor transportbedrijven

Wist je dat als jij de producten van jouw klanten van punt A naar punt B brengt, je ook reclame kunt maken? In dit artikel vertellen we je waarom voertuigbelettering bijdraagt aan de naamsbekendheid van jouw transportbedrijf.

Alle voertuigen in dezelfde stijl

Als je de naamsbekendheid van jouw transportbedrijf wil vergroten, moet je gezien worden tijdens jouw werk: terwijl je onderweg bent. Je hebt waarschijnlijk een volledig wagenpark op de weg rondrijden, dus waarom zou je deze niet inzetten als rijdende reclameborden? Zorg dat jouw auto’s, bestelbussen en vrachtwagens er hetzelfde uitzien, zodat mensen je bedrijf gaan herkennen. Hoe vaker ze jouw bedrijfswagens zien, hoe beter.

Creatieve en opvallende autobelettering

Je moet dus zorgen dat je gezien wordt. De kans dat iemand jouw voertuig opmerkt vergroot je door deze opvallend aan te kleden. Wees hiermee creatief! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de voertuigen alleen te voorzien van een logo, maar kijk verder dan dat. Kijk naar hoe jouw huisstijl eruit ziet en hoe je deze kunt doorvoeren naar jouw belettering. Of misschien wil je wel indruk maken met een opvallende belettering. Kom je hier niet uit? Dan helpen we je graag!

Van personenauto tot vrachtwagen

Een transportbedrijf heeft vaak verschillende soorten auto’s. Zorg dat deze auto’s allemaal dezelfde stijl hebben. Ga je alle voertuigen opnieuw beletteren? Denk dan vooraf na over hoe de belettering eruit ziet op de verschillende uitvoeringen. Het is handig om dit vooraf te doen, zodat alle voertuigen écht dezelfde stijl hebben.

Plakken bij ons of bij jou?

In onze hal kunnen wij twee vrachtwagentrailers kwijt (of 7 personenauto’s). Belangrijk bij voertuigbelettering is dat de omgeving schoon is. Wist je dat je in onze hal van de vloer kunt eten?

We begrijpen dat jouw auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens geld kosten wanneer ze stil staan. Daarnaast komt het niet altijd uit om de voertuigen naar ons toe te brengen. Als Mozes niet naar de berg komt, dan komt de berg naar Mozes. Wij kunnen ook bij jouw op locatie de voertuigen beletteren. Is dat niet makkelijk?

Tijdelijke belettering

Het kan zijn dat jij een tijdelijke actie hebt en die via vrachtwagenreclame onder de aandacht wil brengen. Misschien ben je opzoek naar personeel of heb je een klant die jouw vrachtwagens in de stijl van hun bedrijf wil laten rondrijden. Goed idee! Gaat het alleen om de achterkant van de vrachtwagen, of de volledige trailer? We helpen je hiermee.

Lees ook

evan-signploeg-pellen

Evan aan het woord!

We zijn trots op onze ploeg en willen ze ook graag aan het woord laten! Maandelijks zal er een ploeglid zijn verhaal doen. Deze maand is Evan aan de beurt. Hij werkt hier nu bijna 10 jaar en voert met passie en plezier zijn werk uit. Meer te weten komen over Evan? Lees dan snel […]

Personeel werven met jouw wagenpark

Als werkgever kan het soms best lastig zijn om goed personeel te vinden. Om het aantal sollicitanten te verhogen heb je zichtbaarheid nodig. Je moet laten weten dat je personeel zoekt. We leggen je uit hoe autobelettering je hiermee kan helpen en voor jou kan werken. Opvallen doe je zo Wanneer je bedrijfsauto’s op de […]

fonq-mini-cooper

5 redenen om jouw Mini Cooper te laten wrappen!

1. Je bent de kleur zat Ja, dat kan gebeuren. Toen je je Mini kocht vond je die okergele kleur heel gaaf, maar je bent er nu wel op uitgekeken. Wat je kan doen is deze Mini Cooper verkopen en een andere aanschaffen met de gewenste kleur! Maar je kan je Mini Cooper ook laten wrappen. […]